• Wij brengen de hele school in beweging!

  DansJeFit staat voor enthousiasme, energie en fun! Dansentertainer Joeri maakt van elk dansproject een feest voor iedereen en krijgt iedereen aan het dansen. Gegarandeerd!

  Wij zijn actief op basis- en middelbare scholen, binnen het regulier én het speciaal onderwijs, evenals diverse MBO opleidingen. Maar ook kinderdagverblijven en BSO’s doen regelmatig een beroep op DansJeFit.

  Wij bieden projecten op maat. Van een uurtje lekker dansen of een dansdag in een projectweek tot wekelijks dansaanbod. Maar een workshop tijdens een verjaardag van de leerkracht of jubileum behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.  Kortom, wij brengen de hele school in beweging!

  Uiteraard is het lijstje van mogelijkheden met DansJeFit @SCHOOL nog vele malen langer. Denk bijvoorbeeld aan:

  ▪    Opening (brede)school

  ▪    Sportdag (bv. warming-up)

  ▪    Gymles

  ▪    Themafeest (kerstgala, carnaval)

  ▪    Beginfeest/eindfeest (examen)

  ▪    Sportoriëntatie

  ▪    Projectweek

  ▪    Sponsoractie

  ▪    Afscheid leerkracht

  ▪    Choreografie schoolmusical


  Alles toegesneden op uw school en mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

  Wij werken uitsluitend met professionele dansdocenten. Bedreven in een eigen stijl, hetgeen zorgdraagt voor diversiteit in dansstijlen. Zij zijn ervaren in het aanleren van dansen aan kinderen en jongeren in alle leeftijden en doen dat met veel enthousiasme binnen de DansJeFit visie: Laagdrempelig, met respect voor elkaar en FUN! DansJeFit maakt gebruik van een eigen licht- en geluidsinstallatie.

  Voor meer informatie staan wij altijd open voor een vrijblijvende afspraak.